4 квітня 2013 р.

Тиждень дитячого читання

З 25 по 29 березня 2013 року в бібліотеці гімназії проходив Тиждень дитячого читання.  
    Для учнів 3-х класів, 25 березня, було проведено КВК "Казковий Дивосвіт", у якому три команди найкращих читців та знавців казок змагалися за перемогу. Учасники брали участь у різноманітних конкурсах на смекалку, ерудицію та здогадку. Гравці намагалися якнайшвидше справитися з поставленим завданням, щоб здобути очікувану перемогу. Веселий та захоплюючий КВК не залишив байдужим нікого, навіть глядачі виявляли бажання брати участь у конкурсах. Та перемога прийшла до найобізнаніших знавців казок - це команда 3-В класу. Та образ не було, адже призи отримали всі учасники.
        У теплій атмосфері, 26 березня, відбулася зустріч юних поетів гімназії з редактором газети "Сузір"я", Галиною Іщенко. За чашкою запашного чаю та смачним печивом пройшла невимушена розмова про поезію, творчість, натхнення. Учасники мали можливість поділитися своїми творчими доробками в поезії та прозі. Крім того, вони пройшли творчі випробування у римуванні та складанні віршів на задану тему, які підготувала зав.бібліотекою  Клишко Т.І.  Ці конкурсні завдання захопили всіх присутніх. Редактором  "Сузір"я" були відібрані кращі твори для друкування у газеті. А бібліотекар відібрала вірші для розміщення їх на сайті гімназійної бібліотеки.
 
27 березня учні 6-А та 6-Б класів зібралися на літературно-інтелектуальну гру "Щасливий випадок", щоб позмагатися та перевірити свої  знання зі світової літератури. В ході командної гри учасники проявляли свої творчі здібності та свою винахідливість у виконанні конкурсних завдань. Ця гра дала можливість учням зрозуміти, що злагоджена командна робота впливає на результат змагання. До останньої миті йшла напружена боротьба між двома командами. Та долю перемоги вирішив "щасливий випадок", який приніс команді 6-Б класу переможні три бали.
   
     28 березня учням 7-х класів була надана унікальна можливість - здійснити віртуальну подорож у минуле "Книжчині метаморфози", і дізнатися якими були книги, папір у давні часи. Також учні мали можливість позмагатися у грі на кращого ерудита. Діти відповідали на запитання з різних галузей науки: історії, літератури, географії. Перемогу здобули найрозумніші.

                                                                                                     








Немає коментарів:

Дописати коментар