25 березня 2014 р.

Тиждень дитячого читання

21 березня 2014 р. пройшла творча зустріч редактора газети "Сузір'я" Іщенко Г.П.  та зав.бібліотекою Клишко Т.І.  з обдарованими дітьми-поетами "Поетичний вернісаж". Юні митці представили новинки своєї поетичної творчості. Учні декламували вірші різної тематики. В основному ці поезії про враження, почуття та настрої юних поетів.

Вдало пройшов літературний слем "Весна-чарівниця". Заздалегідь учні отримали завдання підготувати власні поезії про весну. Усі учасники конкурсу відповідально віднеслися до цього завдання. Автори найвдаліших поезій були відзначені призами.


24 березня 2014 р.

Підсумки вікторини

21 березня 2014 р. були підведені підсумки вікторини, присвяченої 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка "Шляхами Тарасової долі".
Переможцем вікторини стала учениця 6-А класу
  Дорошенко Анастасія.

Не залишилися поза увагою учениці 6-А класу Цигура Ольга, Тертична Наталія та Потапова Діана, які теж отримали призи за правильні відповіді.    

Молодці! Так тримати!

Тиждень дитячого читання

19 березня 2014 року бібліотекарем  Клишко Т.І. для учнів 6-А та 6-Б класів був проведений тематичний квіз "Розумники й розумниці". Три команди змагалися за перемогу, виконуючи різноманітні завдання. Не залишилися поза увагою й вболівальники. Вони відповідали на запропоновані питання, а найрозумніші - були відзначені приємними подарунками. Гра пройшла в дружній атмосфері. Команда-переможець отримала призи.

Фоторепортаж із заходу "Розумники й розумниці"



20 березня 2014 р. бібліотекарем КлишкоТ.І. для учнів
5-х класів була проведена літературно-поетична година "Дивний світ великого Кобзаря".                                                                                    
 Фоторепортаж із заходу "Дивний світ великого Кобзаря"

Тиждень дитячого читання

19 березня 2014 року бібліотекар Романенко Л.О. провела огляд дитячої преси "Подорож до Читай-міста" для учнів 3-4 класів.
Людмила Олександрівна ознайомила з виданнями, які надходять до нашої бібліотеки: "Пізнайко", "Яблунька", "Колосок", "ВГД", "Кузя", "Барвінок". 

Тиждень дитячого читання

17 березня 2014 року в бібліотеці гімназії проходив День інформації "Куди піти навчатися?".  Протягом дня учні 9-11 класів знайомилися з буклетами вищих навчальних закладів України. В першу чергу бібліотекар Романенко Л.О. звернула увагу на те, що вибір професії один з визначальних кроків до самостійності і підходити до цього треба дуже розважливо, потрібно не один раз пригадати свої уподобання та зважити свої можливості.

18 березня 2014 року в бібліотеці була оформлена  книжкова виставка  "Знайомтеся, книги-ювіляри 2014 року".  Діти з цікавістю розглядали 
книги відомих письменників світу, зокрема увагу їх привернув рік видання цих творів.